Druppel is een samenwerkingsverband tussen drie therapeuten, die elk hun eigen specialisme hebben maar dezelfde denk- en werkwijze hanteren: een kindvriendelijke psychotherapie waarin niet het probleem maar het kind zélf centraal staat. 

De therapeuten zijn aangesloten bij erkende beroepsverenigingen.

team praktijk druppel lisse

Lynn Jonkman
 (rechts) is integratief kindertherapeut. Daarnaast werkt ze als gespecialiseerd kinderverpleegkundige bij de thuiszorg te Amsterdam. Daar werkt ze met kinderen en jongeren die ernstig ziek zijn en geeft ondersteuning bij stervensbegeleiding. Door in haar werk vaak geconfronteerd te worden met rouw en rouwverwerking heeft ze zich gespecialiseerd als rouw- en verliestherapeut.
Lynn richtte in 2008 samen met Marjo Vermeulen Praktijk Druppel op.

Marjo Vermeulen (midden) is integratief jongerentherapeut en hypnotherapeut. Marjo is tevens initiatiefnemer van Druppel Academy, waar trainingen worden georganiseerd voor iedereen die met kinderen, jongeren en gezinnen werkt. Eerder werkte zij jarenlang in het onderwijs.
Marjo richtte in 2008 samen met Lynn Jonkman Praktijk Druppel op.

Caroline Westerink (links) is integratief kindertherapeut en begeleidde hiervoor jongeren bij vluchtenlingenwerk. Zij sloot zich in 2019 aan bij Praktijk Druppel.
Spekkelaan 16
2161 GH Lisse

info@praktijk-druppel.nl

Aanmelden nieuwsbrief